814 poze   13430 vizite

GERARD SI MICHAEL VANHEE

Gerard Vanhee poseda o mare porumbarie cu sase compartimente fiindu-i necesare pentru jocul vaduviei pe care-l practica in timpul sezonului de concursuri.In fiecare compartiment el are cite 12 porumbei.La baza porumbeilor se gaseste singele renumitilor porumbei ai lui Commines,Hui Kens-Van-Riel,Vander Espt,Stichelbau si Cattrysse.Mai tirziu columbofilul a infuzat singele porumbeilor lui Desmet-Matthijs,Vandeweghe si de la cursieri cei mai renumiti in lumea columbofila Janssen din Arendonk ect.Tot acest amestec de singe intrat in mina marelui maestru si modelat de el a dus la formarea unor porumbei mesageri de mare rasunet in lumea columbofila.
Porumbei lui Vanhee sint foarte cautati si au populat multe porumbari din Belgia,Japonia,S.U.A.,Africa de Sud,Germania,Olanda,Canada si Romania.Jules Dehantschutter,descrie porumbeii Vanhee in cartea sa ,,Le chemin de reussit" astfel:penajul porumbeilor Vanhee este moale,aripa este supla si are muschi tari.Gerard Vanhee sustine ca este necesar sa se introduca in fiecare an multi porumbei din altea linie daca vrem sa nu degeneram porumbeii.Pentru aceasta trebuie sa alegem cu atentie columbaria si apoi sa distingem cu exemplar de valoare care sa-l procruram si al carui singe sal infuzam la porumbei nostri.Vanhee are un principiu special de alimentare.El da foarte putine leguminoase sustinind ca acesta saminta este periculoasa pentru ficatul porumbelului.In schimb asigura porumbeilor un amestec de porumb,orz,griu,floarea-soarelui,ect.Iarna el dubleaza portia de orz si adauga in si rapita.Dupa napirlire de doua ori pe saptamina adauga seminte de in.Verdeata nu le lipseste deasamenea porumbeilor.Cite odata le da glucoza dar miere miciodata.Ca depurativ luni dupa concurs ceai cu putin bicarbonat de sodiu.Pentru tineretul care zboara:o lingura de supa de bicarbonat de sodiu la 3 litri de apa.El mai recomanda pentru combaterea diareei sa se dea 1g teramicima la 1 l apa.Asigura doua bai pe saptamina,una calda luni si rece miercuri.In apa adauga un vernifug.Daca porumbelul nu intra in apa il introduce fortat.El practica vaduvia si nu hoaca la natural.Localitatea unde are dispusi porumbei,Wervik,se afla linga granita franceza,avind greutati la antrenarea porumbeilor.Ei trec in Franta la prima etapa,el sustinund pe buna dreptate,ca porumbei care nu are o stare de sanatate perfecta,nu zboara bine si in zadar folosim zborul fortat:unul cu o stare perfecta de sanatate zboara singur.Vanhee are multi campioni buni printre care si vestitul argintiu cu pana neagra MOTTA.


PALMARESUL FAMILIEI VANHEE ESTE CU ADEVARAT DEOSEBIT:
21 de locul 1 in concursurile nationale
16 locul 2 in concursurile nationale
2 locuri 1 in concursurile internationale
4 locuri 1 la concursurile de fond national(KBDB)
2 victori generale la cupa Belgiei(locul 1 KBDB)
3 medali olimpice de aur
2 medali olimpce de argint

www.vanhee.beAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 1
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.